• Freek Janssen

Nieuwe lockdown in China

De levering van uw order kan door deze nieuwe lockdown maatregel ook worden getroffen en daardoor vertragen. Ons kantoor in China moet vanaf vandaag vanaf 12:00 uur tot maandag 21 maart sluiten. Er geldt een thuiswerkplicht.


China voert een Zerotolerance beleid ten opzichte van het COVID-19 virus. Enerzijds zorgt dit voor een laag aantal coronabesmettingen in het land. Anderzijds leidt het tot verstoringen in de supply chain die wereldwijd voelbaar zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat in de provincie Guangdong, in het zuiden van China grote steden zoals Dongguan en Shenzhen vandaag compleet in lockdown zijn gegaan.


De lockdown maatregelen zijn streng te noemen: bewoners moeten gedwongen binnenblijven en de meeste fabrieken zijn daarom gesloten. Ook worden alle inwoners verplicht getest op het virus om virusuitbraken zo veel mogelijk in te dammen.


Voor het verstrekken van informatie staan wij u graag te woord en kunt u bellen met 040-7470148 of een e-mail sturen aan: sales@procurementcentre.nl

21 views0 comments

Recent Posts

See All